Novi program Džada film festa: Džada Junior namijenjem djeci i tinejdžerima
Džada film festival

Novi program Džada film festa: Džada Junior namijenjem djeci i tinejdžerima

“Džada Film Fest” ima čast da predstavi “Džada Junior” u sklopu “Evropske nedjelje mobilnosti” (16. – 22. 09. 2017.), čiji je nacionalni koordinator za Crnu Goru UNDP, a uz podršku Glavnog grada Podgorica. Završna manifestacija će se održati u petak, 22. septembra u ulici Svetozara Markovića (kod picerije Venom), u periodu od 16:00 do 22:00h, saopštili su organizatori festivala.

“Džada Junior” je dio proširenja koncepta “Džada Film Fest-a” za naredno izdanje festivala, programom koji će biti namjenjen djeci i tinejdžerima.

Nakon projekcije filma za djecu “The Goonies”, u režiji Richard Donner-a, a prema priči Steven Spielberg-a, koji će biti prikazan od 20:00h, svečano će se završiti “Evropska nedjelja mobilnosti”.

“Učešćem “Džada Film Fest-a” na ovogodišnjoj Evropskoj nedjelji mobilnost, predstavljamo proširenje osnovnog koncepta festivala – “Džada Junior”, koji je namjenjen djeci i tinejdžerima. Projekcijom filma “The Goonies” premijerno najavljujemo novine “Džada Film Fest-a” i ovom prilikom vas pozivamo da zajedno sa nama u petak, 22.septembra, pod vedrim nebom i na velikom platnu, zajedno odgledamo film”.  – izjavila je ispred organizacionog tima Džada Film Fest-a, Nina Lončar.


16:00 – 18:00h  u ulici Svetozara Markovića – zabavno-edukativni program za djecu osnovnih škola – crtanje na platnu i ulici, na temu dostizanje ciljeva održivog razvoja; takmičenje školaraca BICIKLOM PO NAGRADU

18:00 – 19:00h KIDICAL MASS – biciklistička vožnja za djecu. Početak vožnje sa Trga Argentina, a završava se u ulici Svetozara Markovića

19:00 – 19:30h CIKLOTURIZAM – predstavljanje projekta primarne izgradnje biciklističkih koridora u Podgorici

Zabavni dio programa :

-        Grafiti Art – edukativna radionica
-        Petar Jaredić – Michel Jackson Show
-        Plesna škola “Just do it” – salsa
-        Live nastup benda “High School Jazz Band” - učenici muzičke škole 
“Vasa Pavić” u klasi profesora Enesa Tahirović i Milorada Šula Jovovića

20:00h – DŽADA JUNIOR Powered by “Džada Film Fest” – projekcija filma

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.