Miranović: Anđušić je megafon šefova organizovanih kriminalnih grupa
Lazar Miranović

Miranović: Anđušić je megafon šefova organizovanih kriminalnih grupa

Na saopštenje poslanika DPS-a Mihaila Anđušića, reagovao je član Foruma mladih Građanskog pokreta URA - Lazar Miranović.

On je kazao da DPS pokušava da uradi ono što radi već godinama a to je da perfidno i manipulatorski zamjenjuje teze.

“Pokušavaju da sebe predstave legitimnim iako znaju da su oni sinđelićevi poslanici dok je svaki opozicioni mandat čist kao suza. Funkcija i važnost institucije kakva je Skupština je potpuno unižena ponašanjem poslanika DPS-a jer strogo i ponizno slušaju sve što im se iz Vlade servira. U tom parlamentu se ne čuje glas naroda, već glas šefova organizovanih kriminalnih grupa i ostalih nusproizvoda DPS tranzicije”, ističe Miranović.

On naglašava da u parlamentu više nemamo različitost mišljenja, debate, razmjenu argumenata ali zato imamo fingirana pitanja, namještene diskusije i bespogovornu poslušnost poslanika. U tom smislu Anđušić tragikomično sluša ono što mu se kaže, možda i potpisuje ono što mu se napiše a sve sa ciljem da imitira šefa DPS-a i barem na trenutak bude sultan umjesto sultana.

“Anđušiću iz Građanskog pokreta URA poručujemo da počne da razmišlja i shvati da nijedan član Građanskog pokreta URA nije za povratak u nelegitimni, krnji parlament i da to svakodnevno čujemo na terenu. Za razliku od vas, i vaših odnarođenih šefova koje čuva po nekoliko tjelohranitelja i koji ne smiju da izađu na ulicu i čuju glas naroda, mi to činimo svakodnevno, i to je naša najveća prednost”, naglasio je Miranović.

Miranović je zaključio “da u narednom periodu iz Građanskog pokreta URA očekuju smislenija i analitičnija saopštenja DPS-a, uprkos tome što im je idejni tvorac partije na prinudnom odmoru u Srbiji”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.