Haris Berković se srušio na bini, hitno prebačen u urgentni centar
Haris Berković

Haris Berković se srušio na bini, hitno prebačen u urgentni centar

Mladi folk pjevač Haris Berković završio je u bolnici nakon što se srušio na svom nastupu u Bosni i Hercegovini.

On se, naime, prije izlaska na binu požalio ekipi muzičara sa kojima nastupa da se ne osjeća dobro i da nije siguran da li će uspjeti da održi svirku do kraja, a na kraju se ispostavilo da je sa razlogom strahovao.

Kako je ispričao izvor portala Alo, dečka Rade Manojlović boljela je glava i osjećao je malaksalost.

Berkoviću su se sušila usta i preznojavao se. Kad je počeo drugi blok, bilo mu je još gore. U jednom momentu prebledio je, a gazda kluba mu je govorio da prekine s nastupom i da ode do obližnje ambulante. Haris je pokušavao da pregura sat vremena na nogama, ali nije uspio.

Pola sata pred kraj svirke, uhvatio se za stalak mikrofona i srušio se. Bio je pri svijesti, ali nije imao snage. Kolabirao je. Napustio je klub i otišao u Hitnu, gde je primio infuziju - otkrio je izvor blizak pjevaču, dok se on nije javljao na telefon.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.