Burić: Destrukcija
Marko Burić

Burić: Destrukcija "Miloševićevih političkih unučića"

Demagoškim "performansima" u Nikšiću Demokrate su pokušavale da pokvare svečanost i raspoloženje Nikšićanki i Nikšićana na Dan opštine. Ništa drugo od njih danas nijesmo mogli ni očekivati, jer je to dobro poznata strategija destrukcije, koju "Miloševićevi politički unučići" baštine još iz nekadašnjeg SNP-a, navodi se u saopštenju Marka Burića iz OO DPS-a Nikšić.

On je ocijenio da Nikšićani ne nasijedaju na jeftine manipulacije. 

"Na vašu žalost, najubjedljivije vas demantuju rezultati koje DPS ostvaruje u gradu pod Trebjesom. Demantuje vas sve ono što smo postigli u prethodnom periodu, a nastaviće da vas demantuju projekti koje ćemo u narednom periodu realizovati, u cilju poboljšavanja uslova i standarda života svih građana Nikšića“, poručio je Burić. 

Kako je rekao, histerični i besmisleni nastupi Demokrata sigurno neće zaustaviti DPS.

Prema riječima Burića, podaci sa kojima su Demokrate nastupile u Nikšiću, tačni su koliko i onaj kada su tvrdili da su obišli 200 hiljada domaćinstava, iako ih u čitavoj državi ima ukupno 192 hiljade. „Jedino, ako nijeste obilazili neka domaćinstva u ovim rezervnim državama čija državljanstva ste prigrabili kada vam je to bilo profitabilno“. 

"Razumijemo da ste ljubomorni na naša postignuća u Nikšiću, jer tamo gdje vršite vlast sa opozicionim saborcima, rezultata nema. Ipak, priznajemo da ste u nečemu bolji: u zapošljavanju kuma i rođaka - nema vam takmaca, u lansiranju sinova vaših funkcionera na profitabilne državne funkcije - ubjedljivo vodite, a u podmetanju stranaca za predsjednika opšine - prvi ste!", naveo je Burić.

On je podsjetio Demokrate da su u Nikšiću na vlasti DPS i Socijeldemokrate „zbog toga što smo dobili podršku građana, dok ste vi iz izborne trke pobjegli“. 

"Nadaleko je poznato da Nikšićanke i Nikšićani prema prevrtljivcima i demagozima pokazuju prkos i prezir. Zbog toga se vaša politička sudbina u ovom gradu neće puno razlikovati od one koju je zadesila partiju iz koje ste nastali. Bili ste i ostaćete vječni gubitnici“, poručio je Burić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.