U autobusu sakrio skoro 15.000 tableta Cijalis i Vijagra
Ilustracija

U autobusu sakrio skoro 15.000 tableta Cijalis i Vijagra

Uprava carina saopštila je danas da su pripadnici te službe zaplijenili skoro 15.000 tableta za potenciju, tokom kontrole autobusa koji je saobraćao između Herceg Novog i Subotice.

Kako se navodi, stimulativna sredstva, uglavnom tablete "Cijalis" i "Vijagra", pronađena su u noći između subote i nedjelje tokom dubinske kontrole magistralnog puta Nova Varoš-Užice, u blizini Kokinog Broda.

"Iako su vozač i putnici izjavili da nemaju ništa da prijave, detaljnom kontrolom autobusa ispostavilo se da vratanca prostora iza zadnjeg lijevog točka, namijenjenog za smještanje alata, ne mogu da se otvore, što je navelo carinike da ih detaljnije provjere. Ubrzo je ustanovljeno da je fabrička šupljina prepravljena za potrebe krijumčarenja i da se u njoj nalazi gotovo 15.000 tableta za potenciju raznih proizvođača", piše u saopštenju.

Dodaje se da će protiv 37-godišnjeg vozača biti podnijeta krivična prijava zbog ilegalne trgovine nedozvoljenim stimulativnim sredstvima.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.