Dva lica uhapšena, krili skank u bankinama vozila

Dva lica uhapšena, krili skank u bankinama vozila

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin su na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani otkrili oko dva kilograma skanka i tom prilikom uhapsili dvije osobe.

Policijski službenici OGB Ulcinj i carinski službenci Carinske ispostave Sukobin su 16.septembra oko 13 sati i 25 minuta, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, kontrolisali pmv marke „BMW 525“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao F.D, državljanin Albanije, dok se na suvozačevom mjestu nalazila E.Z. takođe iz Republike Albanije.

"Tom prilikom policijski i carinski službenici su pronašli i oduzeli oko 2 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank koja je bila sakrivena u bankinama vozila. U skladu sa Protokolom o radu na ZGP Sukobin – Murićani, lica, vozilo i opojnu drogu preuzeli su službenici granične policije Albanije radi procesuiranja događaja", saopšteno je iz Uprave policije i Uprave carina.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.