Podgoričani bježali od policije, pa pištolj bacili kroz prozor auta
Ilustracija

Podgoričani bježali od policije, pa pištolj bacili kroz prozor auta

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć izvršili pregled lica i vozila na Starom Aerodromu. Lica su prilikom neuspješnog pokušaja bjekstva iz vozila odbacila revolver. Ovo oružje je izuzeto, saopšteno je iz Uprave policije.

Podgorička policija je 17.septembra u ulici Josipa Broza Tita zaustavila vozilo marke „Dacia Duster“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao P.Đ. (21), dok su se sa njim u motornom vozilu nalazili P.O. (26), M.B. (22) i Ć.S. (26), sva lica iz Podgorice.

"Ova lica se nisu zaustavila na znak zaustavljanja nego su se dala u bjekstvo. Policijski službenici su primjetili da je jedno od lica, prilikom bjekstva, odbacilo nešto iz motornog vozila. Nakon kraće potjere policijska patrola ih je sustigla i zaustavila na Starom Aerodromu. Pregledom lica i vozila nije ništa pronađeno, ali pregledom terena gdje je jedno lice odbacilo nešto pronađen je revolver sa šest metaka u burencetu, u ilegalnom posjedu", navodi se u saopštenju UP.

Policijski službenici preduzimaju kriminalističke mjere i radnje kako bi utvrdili kome od navedenih lica odbačeni pištolj pripada.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela nakon što bude utvrđeno ko je od ovih lica bio u posjedu pomenutog revolvera. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.