Podgoričanin prijetio radnici marketa nožem, uzeo 530 eura
Ilustracija

Uhapšen nakon dva sata

Podgoričanin prijetio radnici marketa nožem, uzeo 530 eura

Podgorička policija je 17.septembra oko 23 sata i 20minuta, postupajući na osnovu dobijene informacije da je počinjeno krivično djelo razbojništvo na štetu marketa „Cvilin“ u kratkom roku rasvijetlila ovo krivično djelo i lišila slobode R.V. (35) iz Podgorice.

"On je, kako se sumja, ovo krivično djelo počinio na način što je oko 21,20 časova maskiran ušao u market „Cvilin“ i uz prijetnju nožem od zaposlene otuđio pazar u iznosu od 530 eura, nakon čega se dao u bjekstvo motornim vozilom marke „VW Vento“ nepoznatih registarskih oznaka", saopšteno je iz Uprave policije.

Preeduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i postupajući na osnovu dobijenih informacija o izgledu motornog vozila koje je osumnjičeni koristio, policijski službenici su ovo vozilo primijetili u ulici Serdara Jola Piletića i nakon kraće potjere ovo lice lišili slobode u naselju Drač.

Otuđeni novac je pronađen i biće vraćen vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se R.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.