Marković čestitao vaterpolistima: Za ponos ste svima u Crnoj Gori
Foto: Wpolo.me

Prvo mjesto na Evropskom prvenstvu u vaterpolu za kadete

Marković čestitao vaterpolistima: Za ponos ste svima u Crnoj Gori

Povodom osvojenog prvog mjesta na Evropskom prvenstvu u vaterpolu za kadete, predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je reprezentativcima Crne Gore, selektoru, stručnom štabu i Vaterpolo i plivačkom i savezu.

„Trud i zalaganje koje ste pokazali u finalu, i ljubav prema svojoj zemlji tokom cijelog takmičenja na Malti, služe za ponos vašim porodicama, trenerima, i svima u Crnoj Gori.
Posebno raduje činjenica da svaki od vas igra za Tim, i zna da jedino Tim pobjeđuje", kazao je Marković.

On je istakao da zbog toga vjeruje da je ovo tek početak naše zlatne generacije vaterpolista.

"Sportsko ljeto u kome su nas mladi košarkaši okitili srebrom, a vi zlatnim odličjem, najava je najboljih rezultata i sjajnih sportista. Vlada ostaje posvećena stvaranju još boljih uslova za trening i rad sa mlađim selekcijama, kako bi u Crnoj Gori i dalje stasavali vrhunski sportisti.“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.