Demokrate: Ćetković demantuje kolege iz DPS-a da Stanišić nema veze sa njima
Demokrate

Demokrate: Ćetković demantuje kolege iz DPS-a da Stanišić nema veze sa njima

Demokrate su danas nastavile sa reakcijama na jučerašnja saopštenja i odgovore Demokratske partije socijalista o aktulenim događanjima u Mojkovcu.

Novo reagovanje Demokrata prenosimo integralno.

"Gospodo iz OKG, kao što vam ime kaže, vi ste kriminalna, ali zaista kako (vaše) vrijeme prolazi,  sve više ste i smiješna grupacija, koja u nedostatku argumenata piše autodestruktivna saopštenja. U svakoj njihovoj riječi se prosto osjeća panika i histerija, kao i opsjednutost predsjednikom Demokrata i svim Demokratama. Građani sa uživanjem gledaju vaše panične napade, koji su počeli sa braćom Marković i bombašima iz crnog džipa, predvođenim Goranom Stanišićem zvanim Supica, a koji se nastavljaju suludim saopštenjima.

Kad smo kod Supice, javnost je upoznata jutros o slučaju objave na Fejsbuku Aleksandra Saše Ćetkovića, u kojem se ljuti na svoje kolege iz DPS-a i kaže kako ne može da vjeruje da niko osim njega, Gorana Stanišića Supice i izvjesnog Dejana Pejovića neće da brani DPS. U statusu punom srdžbe, član Savjeta mladih DPS-a Mojkovac i, očigledno dobar prijatelj sa Goranom Stanišićem, otkriva i motive zbog kojih su svi oni u DPS-u. Naime, on kaže da on i Supica „sve rade“, a da će nakon što, vjerovatno, završe posao, svi ostali doći da „skinu kajmak i da se namjeste kako kome gdje odgovara i u koju fotelju“. Na ovaj način, Ćetković jasno demantuje svoje kolege iz DPS-a da Stanišić nema veze sa njima, jer mu daje i priznaje veoma važnu ulogu u njihovoj kriminalnoj organizaciji.

Štaviše, Ćetković poziva sve svoje kolege iz Mojkovca da podrže Gorana Stanišića Supicu. Takođe, Ćetković ovime priznaje da u mojkovačkom DPS-u ima više frakcija koje se samo razlikuju po svojoj alavosti, a da im je jedina zajednička tačka oko koje su se okupili i koju će, vjerovatno, kandidovati za nosioca liste DPS-a na predstojećim lokalnim izborima, stvarni šef izbornog štaba i lice osuđivano za pokušaj ubistva, Goran Stanišić zvani Supica. No, uzalud, sve ovo pokazuje da se ne zna ko se više prosipa ovih dana – DPS ili Supica.

Kada smo vam na početku saopštili da ste smiješni, to sami opravdavate svojim postupcima, pa se, tako, u svojim saopštenjima neprestano potapate i odajete položaj. Kažete Bečić se povukao iz Mojkovca. Gospodo, da ste ovdje znali biste da je on i ovog momenta, dok mi ovo pišemo i dok vi ovo čitate, u Mojkovcu, da je tamo bio juče, da je tu danas, a da će ovdje biti i sjutra i sve dok vas ne najurimo iz posljednje mračne jazbine u kojoj se krijete. No, tako je to kad iz Podgorice vodite kampanju za Mojkovac. 

Ko se koga sjeća, to najbolje svjedoče snimci gdje vaš šef nad šefovima, Đukanović poziva na širenje prema Dubrovniku, kao i godine nakon toga kada je govorio za Miloševića da mu je kao otac. Iza vaših visokih funkcionera stoje zidovi, a ispred zatvorske rešetke, a da ste najveći izdajnici svoga naroda govori upravo to što se dičite pljačkaškim uspjesima vaših vođa koje su ojadili ovaj narod. A, ako bi odgovarali na pitanje koji su to funkcioneri DPSa kriminalci, ovo se saopštenje nikad ne bi završilo, možda bi nam lakše bilo da kažemo koji to nijesu.

Slažemo se u jednom - Mojkovac je mali grad i svako svakoga zna, a to vam i nije neka prednost, odmah da vam kažemo. Tako, svako zna da je Goran Stanišić Supica vaš izvršilac, svako zna da je Veselin Veljović paravojnik sa ratišta kojem su "crne trojke" omiljena formacija. Kako neko za bilo kojeg člana OO Demokrata iz Mojkovca  nije rekao da je kriminalac? Kako se nikad nije desilo da neki naš član ili funkcioner prijeti ubistvima i bombama ili da je optužen i osuđen, da je šef ili član najveće organizovane kriminalne grupe u zemlji? Odgovor je vrlo jednostavan.

Znamo da ste navikli da milijardama i stotinama miliona eura koje ste ukrali od građana Crne Gore plaćate i da mislite da sve ima cijenu, ali ste se preškartali. Pojavila se, kako volite to da istaknete kao našu jedinu manu, ekipa mladih, a mićemo dodati i nepotkupljivih i neustrašivih ljudi, zbog koje vas hvata panika. A ona vam izlazi iz džepova, sakoa, novčanika, saopštenja, ne možete je sakriti, jer vas je prosto prevazišla. Ruku na srce, i imate razloga za paniku, jer znate odlično, da gdje su Demokrate jake, tu od organizovanih kriminalnih grupa ne ostane ni kamen na kamenu. A mnogo smo jaki u Mojkovcu. Na vašu žalost, a na sreću Mojkovčanki i Mojkovčana", stoji u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.