Najskuplji fudbaler Barselone više neće igrati u 2017. godini
Osman Dembele

Najskuplji fudbaler Barselone više neće igrati u 2017. godini

Fudbaler Barselone Osman Dembele odsustvovaće sa terena do četiri mjeseca zbog povrede tetive, saopštio je njegov klub.

Najskuplji fudbaler u istoriji Barselone, koji je ovog ljeta iz Borusije iz Dortmunda prešao na Kamp Nou za transfer koji bi mogao da dostigne 150 miliona eura, povrijedio se u subotnjoj utakmici protiv Hetafea.

On je pokidao tetivu lijeve butine i tokom sedmice će biti operisan u Finskoj.

"Očekuje se da će odsustvovati sa terena između tri i po i četiri mjeseca", saopštila je Barselona.

Dembele je u subotu prvi put bio u startnoj postavi u prvenstvu. On je odigrao tri utakmice za Barselonu, protiv Espanjola i Hetafea u prvenstvu i protiv Juventusa u Ligi šampiona.

On će zbog povrede propustiti posljednje dvije utakmice francuske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, protiv Bugarske i Bjelorusije u oktobru.

Blic

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.