Ovo je najkraći minić Bridžit Makron do sada (FOTO)
Foto: EPA / Yoan Valat

Noge u prvom planu

Ovo je najkraći minić Bridžit Makron do sada (FOTO)

U Jelisejskoj palati u Parizu Makronovi su ugostili predstavnike francuske olimpijske delegacije koja uključuje i bivšeg predsjednika Francuske, Nikolu Sarkozija.

Nakon evropske turneje, predsjednički par Makron se vratio se u Jelisejsku palatu gdje su ugostili olimpijsku delegaciju Francuske i bivšeg predsjednika Nikolu Sarkozija.

Godine 2024. Pariz će postati domaćin Olimpijskih igara, a tim povodom u Jelisejskoj palati u Parizu Makronovi su ugostili predstavnike francuske olimpijske delegacije koja uključuje i bivšeg predsjednika Francuske, Nikolu Sarkozija.

Uvažene goste u ulozi domaćice, prva dama Francuske Bridžit Makron je dočekala u omiljenoj modnoj kombinaciji – haljini iznad koljena i štiklama u špic.

127385epayoanvalat01ff

U odnosu na prethodna, novim izdanjem Bridžit je odlučila da se poigra s dezenima zaokruživši ga kratkom jaknom s bijelim, grafičkim printom. Kao i mnogo puta do sada, za novo izdanje Bridžit Makron i ovoga put je zaslužna modna kuća Luj Viton, a zanimljiv model jakne s odgovarajućom haljinom čipkastih detalja oplemenila je crnim cipelama s metalnom kapicom u špic.

Da je veliki ljubitelj plavih odjevnih komada, potvrdila je i tokom nedavne posjete Grčkoj gdje se pojavila u haljini intenzivne plave boje i u omiljenoj dužini iznad koljena.

Na neustrašiv modni stil Bridžit Makron nije ostao imun ni prestižni Vanity Fair koji je nju i 24 godine mlađeg supruga nedavno uvrstio na godišnju listu najbolje odjevenih parova.

Tportal.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.