Ilustracija

URA Kotor pozvala nadležne da upoznaju javnost sa preduzetim mjerama

"Ubijen još jedan građanin na zvijerski način, tražimo mir i bezbjednost"

Dok premijer Marković tvrdi ovih dana da su „mir i bezbjednost u Crnoj Gori povoljni“ u Kotoru je izgubljen još jedan mladi život, iz zasjede pucnjem u glavu, saopštili su iz odbora URA u Kotoru.

“Pozivamo nadležne institucije da upoznaju javnost koje su to mjere preduzete da se smanji broj ubistava u Crnoj Gori, koliko je počinioca uhvaćeno, procesuirano i osuđeno u posljednjih dvije godine, sa posebnim osvrtom na Kotor” ističu iz pokreta URA u Kotoru.

Kazali su da je sinoć u Kotoru na zvijerski način, pucnjem u glavu, ubijen još jedan građanin Kotora, i istakli da do sada nije rasvijetljeno niti jedno od niza ubistava i mnogobrojnih napada koja su se dogodila u Kotoru u posljednjih godinu dana.

“U ime građana Kotora,  kao i toliko puta do sada, tražimo od nadležnih da pod hitno pokažu koliko su naše bezbjedonosne  snage sposobne i stručne i da vrate mir građanima Kotora. Tražimo mir i bezbjednost koji  nam je godinama unazad oduzet od pojedinih struktura vlasti koji su svojim ‘činjenjem’ i ‘nečinjenjem’ upravo i stvorili ovakav sistem koji pogoduje kriminalcima i gdje ljudski život ne predstavlja ama baš nikakvu vrijednost” naglašavaju u odboru URA u Kotoru.

Zaključuju da “nad ovakvim zločinima utjehe nema” a porodici ubijenog Gorana Lenaca iskazuju najdublje saučešće.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.