Blato dokaz da je Zoran ubio suprugu Jelenu
Zoran Marjanović, foto: Pink.rs

Blato dokaz da je Zoran ubio suprugu Jelenu

Blato pronađeno na tijelu ubijene pjevačice Jelene Marjanović identičnog je sastava kao blato koje su forenzičari pronašli na odjeći njenog supruga, prenose mediji.

Kako navode, blato kojeg je bilo na njenoj kosi pronađeno je na pantalonama Zorana Marjanovića.

“Večernje novosti“ pišu da blato potiče sa mjesta gdje je pronađeno tijelo ubijene pjevačice i gdje je, prema policijskim tvrdnjama, mjesto zločina, kao i da je ista vrsta blata pronađena i na njenoj odjeći.

“Blic“ ističe da su novi dokazi isključivo vezani za forenzička ispitivanja koje je radio centar u Novom Sadu. 

Zoran Marjanović negirao je u subotu na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je ubio suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović, saopštio je njegov branilac. 

"Marjanović je rekao istinu i ponovio sve što je već pet puta rekao istražnim organima", kratko je rekao njegov branilac Aleksandar Zarić za Tanjug. 

Suprug ubijene pjevačice je i ranije privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. 

On je ranije, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging, a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati. Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno tijelo je policija pronašla sjutradan. 

Viši sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor Marjanoviću zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i ometati istragu. 

Marjanović je uhapšen u petak nakon gotovo godinu i po dana od ubistva. 

Na teret mu se stavlja krivično djelo teško ubistvo za koje je zaprijećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.