Dragan Krapović

Krapović uvjeren

"Krizu ćemo brzo prevazići i nastaviti da radimo u korist građana"

Predsjednik opštine Budva Dragan Krapović uvjeren je da će se politička kriza u toj opštini vrlo brzo prevazići.

On je u intervjuu za Pobjedu ocijenio da se zastoj u radu lokalnog parlamenta negativno odrazio na funkcionisanje opštine i da će posljedice toga osjetiti građani, koji, kako je kazao, treba da ocijene "ko se kako ponaša i radi".

"Kriza - u stvari više zastoj nego kriza - će se vrlo brzo prevazići u Budvi i nastavićemo da radimo u korist interesa građana i da unapređujemo život i privredu u Budvi", kazao je on.

Krapović je podsjetio da je budvanski parlament trenutno u zastoju zbog nedostatka kvoruma, što se, kako je rekao, "negativno odražava na funkcionisanje opštine".

"Ali to je posljedica odnosa političkih subjekata i pojedinaca prema građanima koji su ih birali. Ovdje želim da naglasim da za takvim pristupom stvarno nema nikakve potrebe, budući da ova izvršna vlast radi potpuno transparentno i u skladu za zakonom i interesima građana Budve i Crne Gore. Potpuno je jasno da zbog zastoja u radu lokalnog predstavničkog tijela nijesu donijete odluke koje je trebalo i da će posljedice takvog ponašanja osjetiti građani prije svih, tako da građani treba da ocijene ko se kako ponaša i radi. Kriza - u stvari više zastoj nego kriza - će se vrlo brzo prevazići u Budvi i nastavićemo da radimo u korist interesa građana i da unapređujemo život i privredu u Budvi", rekao je Krapović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.