Demokrate DPS-u: Šaljete nam razne
Bojan Mišnić

Demokrate DPS-u: Šaljete nam razne "Supice", pritisla vas je golema nevolja

Mojkovac odavno nije poznat sam po sebi, po svojim ljepotama ili istorijskom značaju, saopštile su Demokrate.

"Mojkovac je prepoznat po mojkovačkom klanu premijera Duška Markovića i Veselina Veljovića, po njihovom švercu, i po torturi koja se vrši nad Mojkovčanima kako bi glasali za OKG-DPS. To koliko ste vi uradili za Mojkovac mi smo se iz Demokrata lično uvjerili, obilazeći svaki dom u ovoj opštini, što vi nikada, ni 1% od toga, nećete uraditi. Vidjeli smo opustošena sela, siromaštvo, brojne probleme, a ono čega smo se najmanje nagledali u Mojkovcu, to su mladi - e, to ste vi uradili za ovo mjesto. I kada se pojavi snaga, u pravom smislu te riječi, kao što su Demokrate, vi u tom momentu padate, jer na vaš pad se neće čekati do izbora, vaš pad je već počeo, na izborima će samo biti zaključen taj proces", navodi se u saopštenju koje potpisuje Bojan Mišnić.

Poručuju Demokrate da DPS ne može da zaustavi njihov rast.

"Zato na nas šaljete razne "Supice" u liku Stanišića, bombaše i kriminalce. Džaba prijetnje braće Marković da će nas sve poubijati, jer duh slobode i duh Pobjeda, a ne podjela ne može niko zaustaviti. No, sve ovo govori o vama, to je pravi pokazatelj da ste gotovi i da vam se odbrojavaju poslednji momenti na političkoj sceni Crne Gore, pa više ne znate gdje udarate, ni što pričate, ni što radite, jedino što vam je preostalo je da psujete, lajete, prijetite i vrijeđate", ističe se u saopštenju.

Demokrate kažu da ih ni mnogo veći i jači nisu mogli uplašiti. "Vaš metak može pogoditi, vaša bomba može eksplodirati, ali našu ideju ne možete ubiti, ona je jača i veća od svakoga metka i od svake bombe", kazali su oni.

"Od nas ste doživljavali samo poraze, zato se spremite, jer ćete ih doživjeti još mnogo. Uzalud će vam Sveto iz Beograda smišljati taktičko-operativne zadatke dva mjeseca pred izbore. Sve vam je to džaba, jer će vaš poraz u Mojkovcu biti veći, žešći i bolniji nego svi do sada. Za spas Crne Gore i Mojkovca", 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.