Vučić o hapšenju Marjanovića: Monstrumi koji to rade, zalužuju najstrašniju kaznu
Aleksandar Vučić

Vučić o hapšenju Marjanovića: Monstrumi koji to rade, zalužuju najstrašniju kaznu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju istočnog kraka Koridora 10 nije mogao da izbjegne pitanje koje je u petak uveče izazvalo burne reakcije u regionu, o hapšenju Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene.

 Uz opasku da će nadležni organi raditi svoj posao, Vučić je rekao:

- Moramo da napredujemo u svakom smislu, da nam se ovakve stvari više ne dešavaju. Pogotovo napadi na žene. Ovo ubistvo, slika glave nesretne žene, lobanja probijena više puta... Monstrumi koji to rade, zalužuju najstrašniju kaznu. Kada su u stanju majci svoga djeteta da probiju glavu. Žrtve moramo da zaštitimo. Ja bih s radošću potpisao zakon koji predlaže još oštrije kazne - kazao je Vučić.

Uhapšen zbog ubistva supruge:Zoranu Marjanoviću prijeti i do 40 godina zatvora

Pokrenuta istraga "Vjerujem da će ovaj slučaj ubrzo dobiti i sudski epilog", rekao je Stefanović za televiziju Pink i dodao da će vjerovatno iduće sedmice moći više detalja da saopšti javnosti. Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je danas istragu protiv Marjanovića zbog sumnje da je u aprilu 2016.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.