Poslušajte kako
Foto:Screenshot

Poslušajte kako "Danas majko ženiš svoga sina" zvuči na njemačkom(VIDEO)

Svadbarski hit "Danas majko ženiš svoga sina" dobio je i svoju verziju na njemačkom jeziku.

Naime, Ivan Jurišić iz Posušja i njegov drug Božo Bakula su na jednoj svadbi u Njemačkoj odlučili da prevedu na njemački popularnu pjesmu:

- Ovo je bila dobra zezancija. Bili smo na svadbi kod rodbine u Njemačkoj, pa smo odlučili da prevedemo pjesmu na njemački. I još smo objavili da je pjesma "dašak domovine u dalekom Cirihu u Njemačkoj", što je izazvalo opšti smijeh - rekao je šaljivi Ivan za medije.

Njihov snimak na Fejsbuku zasad ima preko 400 hiljada pregleda.

Poslušajte: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.