Evo ko su kandidati za potpredsjednike SNPa
Snežana Jonica

Jokovićevi predlozi

Evo ko su kandidati za potpredsjednike SNPa

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić i članica Glavnog odbora Snežana Jonica kandidati su za nove potpredsjednike Socijalističke narodne partije, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede iz Socijalističke narodne partije je saopštilo da će predsjednik SNP-a Vladimir Joković nakon širokih unutarstranačkih konsultacija predložiti Glavnom odboru pet kandidata za potpredsjednika po teritorijalnom principu.

- Osim Šćekića i Jonice, Joković će za potpredsjednike predložiti bivšeg potpredsjednika Veselina Bakića, kao i predsjednika opštine Pljevlja Miloja Pupovića, rekao je izvor Pobjede. Kao kandidat za potpredsjednika SNP-a Joković će predložiti i predsjednika Odbora glavnog grada Dragana Ivanovića. I predsjednica hercegnovskog organka Danijela Đurović kotira kao kandidatkinja za potpredsjednicu partije. Ivanović kome je produžen mandatna čelu Odbora glavnog grada se uz Šćekića smatra izuzetno zaslužnim za njegovu tijesnu pobjedu na Kongresu. Po izvorima SNP-a ukolimo neko od pet kandidata eventualno ne prihvati kandidaturu u igri za potpredsjedničku funkciju je predsjednik opštinskog odbora Budva Veselin Marković.

- Postoji mala mogućnost da recimo Jonica ne prihvati kandidaturu za potpredsjednicu. U tom slučaju bi po terotorijalnom principu na to mjesto uskočio Marković, precizira izvor. Ukoliko, kako se očekuje, Ščekić i Jonica, koja je bila protivkandidat Jokoviću, budu izabrani za potpredsjednike partije, Joković će uspjeti u svojoj glavnoj namjeri: da ujedini posvađanu i podijeljenu partiju kojoj je prijetio raspad.

Šćekić i Jonica osim političkih razmirica nijesu ni u dobrim ličnim odnosima.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.