Kraj ljubavne priče: Raskinuli Jelena Rozga i Stjepan Hauser
Foto: dnevnik.hr

Kraj ljubavne priče: Raskinuli Jelena Rozga i Stjepan Hauser

Izgleda je je ljubavnoj priči Jelene Rozge (40) i Stjepana Hausera (31) došao kraj.

''Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete'', stoji u izjavi koju je medijima poslala pjevačica.

Zajedno su bili dvije i po godine, a kako ih vežu brojni zajednički lijepi trenuci, planiraju ostati u dobrim odnosima.

Inače, Rozga je ljetos proslavila okrugli, 40. rođendan. Godinama je imala običaj rođendane slaviti s publikom na koncertima, sve dok se 2015. nije zaljubila u violončelistu.

Vječni vjerenici su za njeno jubilarno slavlje “pobjegli” na romantičan izlet. Pjevačica nije mogla suzdržatii emocije što će rođendan dočekati u zagrljaju devet godina mlađeg muzičara, piše 24sata.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.