Kaluđerović: Crnogorska samostalno nastupa na Cetinju
Ivica Kaluđerović

Kaluđerović: Crnogorska samostalno nastupa na Cetinju

Predsjednik OO Crnogorske na Cetinju, Ivica Kaluđerović, najavio je samostalni nastup Crnogorske na predstojećim lokalnim izborima u Prijestonici.

“Na sjednici opštinskog odbora Crnogorske na Cetinju jednoglasno je odlučeno da će Crnogorska nastupiti samostalno na predstojećim izborima”, kazao je Kaluđerović i dodao da je Crnogorska na Cetinju već zavrijedila jasnu i čistu podršku građana. 

Kako je naglasio, opštinski odbor Crnogorske na Cetinju je okupio ljude koji imaju i želju i volju za ozbiljnim promjenama u našem gradu. Duboko smo uvjereni da je na Cetinju neophodan zaokret u upravljanju, u načinu vođenja opštinske uprave, u shvatanju obaveza i odgovornosti izabrane vlasti prema građanima.

“Spremni smo da preuzmemo vođenje Cetinja. Za to imamo ljude, imamo ideje, spremne programe, za to posjedujemo energiju i znanje. Odlučni smo da vratimo naše Cetinje na ono mjesto koje mu i pripada, da bude Prijestonica kakvu zaslužujemo, da budemo dobro organizovana i uspješna opština na usluzi svojim građanima”, istakao je Kaluđerović.

Kaluđerović je pozvao sve Cetinjane da posjete centralu Crnogorske na Cetinju, koja je otvorena svakog radnog dana, kako bi se detaljnije upoznali sa članovima Crnogorske na Cetinju, kao i sa statutom, Cetinjskom rezolucijom i drugim programskim dokumentima Crnogorske. Adresa je Bulevar crnogorskih junaka 8.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.