Lekić bi volio da predsjednik Crne Gore bude žena
Miodrag Lekić

Lekić bi volio da predsjednik Crne Gore bude žena

Lider Demosa Miodrag Lekić, komenatarišući dešavanja u toj partiji, poručuje da je "cijelo vrijeme riječ o jednom Demosu".

Poruku Gorana Danilovića "da je nakon odluke Ministarstva javne uprave jasno ko je čiji favorit" doživljava kao "besmislenu, nedostojnu komentara".

Lekić je večeras u emisiji "Načisto" rekao da je posrijedi bila "bura u čaši vode".

"Raskoli su legitimni, sve je ovo moglo da se završi nekom raspravom u okviru tijela Demosa.  Nikakvu ja bitku nijesam vodio, samo odbranu pred jednom agresivnošću", kaže Lekić. 

Ovdje se radilo o jednoj šarlatanskoj inicijativi, dodao je Lekić i ponovio da je Demos odbranjen. 

Upitan je li bilo pokušaja da se napravi zajednička platforma u opoziciji i kada su lideri opozicije posljednji put popili kafu, Lakić je odgovorio: 

"Juče smo popili kafu, pa i prekjuče... Govorim o svojim kontaktima", objasnio je on, dodajući da Demos ostaje pri bojkotu Parlamenta.

"Ako se neko vrati u Parlament, analiziraćemo to i zauzeti stav. U ovom trenutku bojkot ostaje", kazao je on. 

"Tamo đe budemo procijenili da je moguće pojavićemo se na izborima", kazao je Lekić. 

Na pitanje da li će ponovo učestvovati na izborima za predsjednika Crne Gore lider Demosa kaže "da treba ići sa modelom koji bi obezbijedio najbolji rezultat za opoziciju".

"Volio bih da predsjednik Crne Gore bude žena. Učestvovao bih u pokušaju da izaberemo zajedničkog kandidata u okviru opozicije. U slučaju da ga ne bude neka se pojave pojedinačni kandidati, pa da se u drugom krugu podrži jedan.

Ja smatram da nemam pravo da raspoloženje u stranci negiram, ako bude prijedloga da budem kandidat to ću proanalizirati, kazao je Lekić. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.