PzP Podgorica: Treba razmotriti i opciju povratka u Parlament

PzP Podgorica: Treba razmotriti i opciju povratka u Parlament

Aktuelna politička situacija u zemlji je bila jedna od tema koje je razmatrao Odbor Glavnog grada Pokreta za promjene. Članovi odbora su iskazali odlučnost da istraju u ovoj teškoj borbi za smjenu korumpiranog i kriminalizovanog režima sa DPS-om na čelu, koji ne bira sredstva u borbi sa Pokretom za promjene, kao oponentom sa kojim nema dilova i kompromisa, saopšteno je iz ove partije.

"Odbor je čvrsto stao uz svoje progonjene lidere i svoje partijske kolega, poltičke zatvorenike Dejana Vujisića i Željka Šćepanovića, koji su žrtve klasično politički montiranih procesa u režiji vrha vlasti koji iz nemoći i bijesa poseže za udbaškim metodama iz '48.

Isto tako Odbor je razočaran stepenom nesolidarnosti ostatka opozicije i izostanka želje za zajedničkim djelovanjem u cilju postizanja uslova za fer i slobodne izbore", saopšteno je.

Kako se dodaje, mišljenja su da se pasivan bojkot sam po sebi pokazao nedovoljan za ostvarivanje tog cilja, te smatraju da je neophodno zauzeti neku proaktivniju poziciju, a ukoliko kolege iz oopozicije ne pokažu interesovanje za te aktivnosti, da bez iakve obaveze prema njima, treba razmotriti i opciju povratka u Parlament, obzirom na surove medijske manipulacije i blokadu kojima smo već duže vrijeme kao politički subjekt izloženi.

Odbor Pokreta za promjene Glavnog grada usvojio je konkretan plan aktivnosti koje će u narednom periodu realizovati kroz društveno odgovoran angažman svojih članova, a sve u cilju dovanja humanijeg i ljepšeg lica Podgorici. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.