Držala djecu u kavezima, a kada su ih pronašli šištali poput zmija (VIDEO)
Printscreen

Majka iz pakla

Držala djecu u kavezima, a kada su ih pronašli šištali poput zmija (VIDEO)

Malista Nes-Hopkins iz Virdžinija optužena je da je navodno držala svoju djecu u kavezima.

Protiv 38-godišnje Maliste podignuta je optužnica kako je zlostavljala i zanemarivala svoju djecu, a dvoje (od ukupno petoro) uzrasta 2, odnosno 3 godine je navodno držala u zatvorenim kolijevkama sa rešetkama koje su mogle da se otvaraju isključivo sa spoljašnje strane.

Ostalu djeca pronađena su kako žive u prljavštini u obližnjoj kući u Mirsu.

Kejt Bonivel, socijalna radnica, detaljno je opisala šokantnu scenu kada je ušla u Malistin "dom" 28. juna. Ona je sudu na preliminarnom saslušanju rekla kako joj je trebalo više od 20 minuta da oslobodi mališane iz improvizovanih kaveza, iako je koristila električni odvijač.

Dok ih je oslobađala djeca su šištala i proizvodila "životinjske zvuke", a kada je konačno skinula rešetku djeca nisu znala šta da rade i bojala su se da izađu, prenosi Kurir.

 

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.