Hapšenje u Bijelom Polju: U bunkeru u automobilu prevozio skank
Ilustracija

Hapšenje u Bijelom Polju: U bunkeru u automobilu prevozio skank

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su pretresom putničkog motornog vozila, a shodno prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, pronašli šest sakrivenih pakovanja sa oko 5,6 kg skanka. Vlasnik pomenutog vozila B.B. (29) iz Podgorice, je lišen slobode.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Odsjeka su u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje, na području Bijelog Polja izvršili pretres pmv „BMW“, tip 525, podgoričkih registarskih oznaka, čiji je vlasnik B.B.

"Pretresom ovog vozila je, ispod zadnjeg lijevog sjedišta, u specijalno izrađenom bunkeru pronađeno šest pakovanja u kojima se nalazilo 5.638,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank. Pretresu je prisustvovao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju", saopšteno je.

B.B. je nakon pretresa uhapšen.

On je, uz krivičnu prijavu, priveden pomenutom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.  

 

                                                                             

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.