Jočić, Radulović, Knežević i Đukanović 11. oktobra pred sudom
Ilustracija

Terete se za nasilničko ponašanje

Jočić, Radulović, Knežević i Đukanović 11. oktobra pred sudom

Suđenje poslanicima Demokratskog fronta Marini Jočić, Branku Raduloviću, Milanu Kneževiću i Milutinu Đukanoviću koji se terete za nasilničko ponašanje zakazano je za 11. oktobar.

Proces će voditi sutkinja Osnovnog suda Željka Jovović. Jočić, Knežević, Đukanović i Radulović su optuženi za nasilničko ponašanje, zbog incidenta koji se desio 15. februara, nakon što je parlament ukinuo imunitet liderima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću.

Poslanici Fronta tada su, nakon završetka glasanja, ušli u hol Skupštine, vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a, a teži incident spriječilo je skupštinsko obezbjeđenje.

Branko Radulović htio je tada fizički da se obračuna sa poslanikom DPS-a Miodragom Radunovićem uhvativši ga za vrat, a poslanik Milan Knežević se unio u lice poslaniku DPS-a Miodragu Vukoviću.

Milutin Đukanović uputio je teške riječi predsjedniku Administrativnog odbora Luiđu Škrelji na nacionalnoj osnovi. Poslanica Fronta Marina Jočić u jednom od hodnika ošamarila je Martu Šćepanović iz DPS-a, što nijesu snimile kamere. Imunitet za četvoro poslanika DF-a ukinut je 26. jula na sjednici parlamenta, na prijedlog Administrativnog odbora.

 

Pobjeda

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.