Demokrate

Demokrate reagovale

"Tražite da se ispita da li je bilo provokacija, a ne tražite da se ispitaju prijetnje ubistvima"

Gospodo iz DPS-a, jučerašnji dan bio je jedan od onih dana kada su svi građani Crne Gore i zainteresovana međunarodna javnost, nakon vaših izvršilaca na terenu i par skandaloznih saopštenja kojima ste djela ovih prvih pokušali da opravdate, mogli da se uvjere u adekvatnost i tačnost vašeg drugog naziva - organizovana kriminalna grupa. Takođe, napokon dolazimo i do onoga što je i za očekivati od jedne perfidne i atipične organizovane kriminalne grupe - da se dželat proglašava žrtvom, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

"Vašim posljednjim saopštenjem tražite da se ispita da li je bilo provokacija, a ne tražite da se ispitaju prijetnje ubistvima, dva puta, a onda i prijetnja bombaškim napadom naočigled cjelokupne javnosti. Ne da nijeste tražili da se ispitaju prijetnje, nego ih i odobravate. Zašto? Pa, jasno je: zato što su one i izrečene u vaše ime, samo iz usta kriminalaca, koji su, doduše, na nižem rangu u toj mafijaškoj piramidi. Zaključak: DPS brani svoje kriminalce! Zašto? Možda zato što se na video snimku verbalnog napada Stanišića i družine na Demokrate vidi član Opštinskog odbora DPS Mojkovac, Dejan Filipović, koji rukom pokriva lice, kako ga kamera ne bi snimila. To je dokaz da je akcija sa namjerom zaplašivanja i širenja straha unaprijed smišljena i isplanirana i da je nalogodavac Duško Marković lično", kažu Demokrate.

Nakon incidenta, kako dodaju iz ove partije Goran Stanišić je pozvao člana Opštinskog odbora Demokrata i uz najbrutalnije psovke i uvrede poručio: „Bečić će platiti za ovo!“

IMG2229

Foto: Demokrate, dokaz telefonskog poziva Stanišića članu OO Demokrata Mojkovac

"Kako je to mislio da mu "Bečić plati", Stanišić će imati priliku da objasni pred nadležnim organima. 

Gospodo iz OKG DPS, znamo mi da svaki slobodoumni čovjek, koji se ne povinuje pravilima i aršinima vaše kriminogene organizacije i koji se bori za prijeko potrebne promjene u ovom društvu, provocira vas i time što diše. Šta da vam radimo - naviknite se na sve brojnije Demokrate i na sve češće poraze od nas. Znamo da vas je nervoza uhvatila, ali nemojte da mislite da vas se ijedan častan čovjek u Crnoj Gori plaši. Demokrate ponajmanje", poručuju iz ove partije.

Dodaju,  da ako je neko do sad imao dilemu da li je stvarno organizovana kriminalna grupa, danas je tu dilemu razriješio.

"Na naše rukovodstvo poslali ste prave kriminalce da kao iz kriminalnih filmova, u crnom džipu, dolaze i prijete da će nam baciti bombu. Ako ste mislili da ćete nas ovim kriminalnim akcijama zaustaviti, grdno ste se prevarili. Proizveli ste kontraefekat i kod nas, ali i kod građana - nastavićemo još žešće i još odlučnije da se borimo protiv vas, dok svi kriminalci u vašim redovima ne završe iza rešetaka. Vaše prijetnje ne mogu nas uplašiti i iz razloga što ste vi manjina od par stotina kriminalnih familija, a mi smo većina od 600.000 časnih i poštenih građana. Međutim, ovim ste pokazali svoju nemoć i strah  od političkog kraja koji vam se baš primakao, a mi smo svojim reakcijama pokazali kolika je, u stvari, nadmoć Demokrata nad organizovanom kriminalnom grupom koju vi iz DPSa predvodite.

I ovim putem, još jednom najoštrije osuđujemo skandalozne prijetnje smrću koje je premijerov brat, Velizar Marković, uputio novinaru Dana, Vladimiru Otaševiću", zaključuju Demokrate.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.