Milan Popović podnio dvije nove tužbe protiv Severine
Severina i Milan Popović

Milan Popović podnio dvije nove tužbe protiv Severine

Poznati biznismen i bivši suprug pop zvijezde Severine Vučković, Milan Popović podnio je dvije nove tužbe protiv ove pjevačice za klevetu.

Srpski kralj bakra se početkom prošle nedjelje našao na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu sa menadžerom popularne pjevačice Tomislavom Petrovićem i protiv njega podnio istu tužbu.

"Pristao bih na riješavanje spora mirnim putem samo ako mi se Severinin menadžer javno izvini za navode", izjavio je Popović.

Sa Severinom se Milan sudi još od 2013. godine, a protiv nje je već podigao određen broj različitih tužbi, piše 24sta.hr.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.