Reagovao premijer: Ne udarajte na familiju, ne nasrćite na porodični mir!
Duško Marković

Povodom političkog i medijskog ugrožavanja njegove porodice

Reagovao premijer: Ne udarajte na familiju, ne nasrćite na porodični mir!

Povodom političkog i medijskog pritiska kojem su ovih dana izloženi članovi moje porodice, poručujem aktivistima i medijskim saradnicima Demokrata: zaobiđite porodicu Marković, navodi se u reagovanju predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića.

"Da ih u njihovoj izbornoj kampanji poštedim uzaludnog truda i obilaska naših domova, jasno im saopštavam: Ne dolazite na naša vrata! Ne provocirajte, ne idite tamo gdje ne žele da vas vide i ne nasrćite na porodični mir! Mi na vaša vrata nikada nećemo doći!
Medijskim specijalcima iz glasila Demokrata poručujem: radite svoj posao, kako god želite, pišite, izmišljajte, konstruišite, vrijeđajte predsjednika Vlade, ali ostavite na miru moju porodicu!
Ne udarajte kukavički na ljude koji cio život nemaju nikakve veze sa politikom i javnim životom i jedini im je grijeh što su braća ili rođaci Duška Markovića", navodi se u reagovanju.

Premijer je poručio Mojkovačanima da u naredna dva mjeseca, do lokalnih izbora, budu spremni na "svakojake provokacije od strane Demokrata".

Da ne nasijedaju na njih i da sačuvaju svoje tradicionalne komšijske i prijateljske odnose. Jer, poslije izbora u novembru Bečić i njegovi će otići, a vi ostati u Mojkovcu! Dakle, ja sam tu, i danas, i svakog dana, i kao premijer, i kao brat, spreman na sve vaše partijske i medijske prljavštine i sva vaša podmetanja. Ali, ne ugrožavajte porodični mir i građanske slobode, bez obzira o kojem se političkom protivniku radi. Ne prelazite tu liniju koja se u Crnoj Gori uvijek smatrala svetinjom", zaključio je premijer Marković.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.