Lepa Brena: Irma došla i u naše dvorište (FOTO)
Lepa Brena

Lepa Brena: Irma došla i u naše dvorište (FOTO)

Uragan Irma protutnjao je kroz Sjedinjene Američke Države, a muzička zvijezda se požalila svima fotografijom, na kojoj se vidi kako je prošlo njeno dvorište tokom nevremena u Srbiji, uporedivši isto sa onim mnogo gorim na Floridi.

Lepa Brena (56) postavila je na svoj Instagram profil sliku na kojoj se vidi da je koš u dvorištu njene vile na Bežanijskoj kosi završio u bazenu, uslijed nevremena koje je pogodilo Beograd.

''Irma došla malo i u naše dvorište. Cio koš vjetar bacio u bazen'', požalila se pjevačica na popularnoj društvenoj mreži, što je pokrenulo lavinu komentara njenih obožavatelja.

bazen

Foto: Instagram

Inače, Brena ima kuću u Majamiju, a prema pisanju domaćih medija njena porodica strahuje da bi istoj moglo da se dogodi nešto tokom trajanja silovitog uragana. Pjevačica je navodno u kontaktu sa prijateljima iz Amerike, te pokušava da spriječi da njenu kuću zadesi veća šteta, piše Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.