Striković novi predsjednik bjelopoljskog SDPa: Čeka nas mnogo posla
Adnan Striković

Striković novi predsjednik bjelopoljskog SDPa: Čeka nas mnogo posla

Adnan Striković izabran je za novog predsjendika opštinskog odbora SDP Bijelo Polje.

Striković, bivši direktor bjelopoljskog Doma zdravlja ističe da u narednom periodu bjelopoljski SDP čeka mnogo posla. 

"Urušenu ekonomiju našeg grada moramo pokušati spasiti u saradnji sa svim konstruktivnim faktorima na političkoj sceni i van nje. Moramo naći način da niti jedan pacijent ne bude imao potrebu da zdravstvenu zaštitu traži van Bijelog Polja, bar ne zbog onih stvari zbog kojih to nisu radili ni prije 30 ili više godina. Kultura mora imati centralno mjesto prilikom raspodjele budžeta.Sport mora postati nešto čime će se naš grad opet ponositi.Naša gimnazija opet mora postati mjesto sticanja znanja a ne diploma Luča...", naveo je Striković.

On je pojasnio i način na koji se pomenuto želi postići:

"Zaustavićemo nepotizam, postavićemo sposobne i stručne ljude na rukovodeća i operativna mjesta vođeni principima depolitizacije i profesionalizacije,svaki ugovor koji je sklopljen ili bude sklopljen biće javan, svaka "kupljena" diploma biće procesuirana.Nijedan konkurs neće biti namješten" - istakao je on.

Uslov da ostvarimo navedeno i uvjeren sam i mnogo više je, poručio je Striković, podrška građana SDPu na narednim lokalnim izborima.

"To bi garantovalo da SDP mora biti nezaobilazan, bitan faktor pri konstituisanju nove izvršne vlasti u našem gradu, a to znači vraćanje pravde i znanja na mjesta koja im pripadaju", naveo je Striković u objavi na društvenoj mjeri Fejsbuk.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.