Zahvaljujući novoj opciji na Fejsbuku više nećete biti ''single''
Ilustracija

Zahvaljujući novoj opciji na Fejsbuku više nećete biti ''single''

Od samog početka, Fejsbuk predstavlja mrežu za povezivanje ljudi.

Sada, čelnici ove kompanije žele da idu korak dalje. Od februara, opcija "People Discover" je dizajnirana da pomogne korisnicima da pronađu nove kontakte kroz različite grupe i događaje.

Dosad je Fejsbuk predlagao koga da dodate za prijatelje, na osnovu zajedničkog broja prijatelja koji imate sa pomenutom osobom, a sada Fejsbuk prikazuje ljude sa istim interesovanjima, kao i mjestima koje oboje posjećujete.

Tako sada korisnik može da napiše nekoliko riječi o sebi kako bi se predstavio potencijalnim budućim kontaktima, ali isto tako može da istraži i druge korisnike, piše Zimo.dnevnik.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.