Pogledajte dramatičnu potjeru za napadačem koji je upucao ženu(VIDEO)
Foto:Screenshot

SAD

Pogledajte dramatičnu potjeru za napadačem koji je upucao ženu(VIDEO)

Policijska potjera za osumnjičenim, slalom između jurećih vozila na autoputu, tuča na krovu automobila u pokretu...Nije riječ o sceni iz nekog novog američkog blockbustera nego događajima koji su se desili u petak na jugozapadu Detroita.

Čak 45 minuta trajala je potjera za muškarcem koji je upucao u glavu ženu.

Ustrijeljena žena je još u kritičnom stanju u bolnici, a napadač je dugo bježao ulicama grada u crossoveru Nissan Rogue.

Policijski službenici u više navrata pokušali su blokirati put, ali bez uspjeha. Tek nakon što je na Nissanu pukla guma, napadač je izašao iz automobila i pretrčao na suprotnu stranu autoputa.

Potom je skočio na krov Chrysler Voyagera i odatle se pokušao suprotstaviti policajcima koji su ga okružili.

Pogledajte samu završnicu 45-minutne potjere.

Radio Sarajevo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.