Poslije silovanja se porodila u automobilu i rodila mrtvu bebu
Ilustracija

Poslije silovanja se porodila u automobilu i rodila mrtvu bebu

Policija istražuje šokantan slučaj silovanja Mirjane V. (34), iz Banjaluke, koja se u petak uveče porodila u automobilu u naselju Prijakovci, poslije čega je njena beba umrla.

Po dojavi ljekara Hitne pomoći, policija je leš novorođenčeta pronašla 8. septembra oko 23.30 ispod suvozačevog sjedišta vozila koje je bilo parkirano u Prijakovcima.

Novi šok uslijedio je nakon što je utvrđeno da je djevojka, koja je osoba s posebnim potrebama, u decembru bila žrtva silovanja. Zbog sumnje da je počinio taj zločin, policija je sjutradan privela Dragana Ćurguza (21), iz Banjaluke, koji je priznao da je s njom imao seksualni odnos.

"Posle kriminalističke obrade osumnjičeni je pušten da se brani sa slobode i protiv njega će biti podnesena prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba nad nemoćnim licem", rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

U policiji saznajemo da je Ćurguz tokom saslušanja tvrdio da je djevojka pristala na seksualni odnos s njim. Međutim, kako se radi o djevojci s posebnim potrebama, protiv njega će ipak biti podnesena krivična prijava. Zasada nije poznato da li je on otac umrle bebe, što će biti utvrđeno DNK analizom.

U policiji navode da slučaj silovanja uopšte nije bio prijavljen, te da je otac djevojke tvrdio da nije znao da mu je ćerka trudna sve dok nije počela da se porađa u kući.

"On je odmah povezao u bolnicu, ali bilo je kasno. Ona se porodila u automobilu, a obdukcijom je utvrđeno da je beba umrla usljed gušenja", navode u policiji.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.