Demokrate: Još dva visoka funckionera DPS-a strani državljani
Demokrate

Demokrate: Još dva visoka funckionera DPS-a strani državljani

Vladimir Jokić i Mijomir Pejović su državljani Crne Gore, i nijedne druge države, što nije slučaj i sa funkcionerima Demokratske partije socijalista, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Dali smo vam priliku da kažete ko su javni i partijski funkcioneri DPS-a koji protivzakonito posjeduju državljanstvo još neke države, međutim, odgovor je izostao. Pošto vi ćutite, mi nastavljamo da ih otkrivamo i obavještavamo javnost. Počeli smo od Pljevalja, i saopštili da je Saša Ječmenica, doskorašnji Glavni administrator Opštine Pljevlja, sada Direktor d.o.o. „Čistoća“, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Čukarici, Beograd;  da je Mervan Avdović, odbornik DPS-a i direktor Srednje stručne škole u Pljevljima, državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Starom gradu Sarajevo; da je Sabrina Hadžiosmanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Pljevlja, takođe državljanka Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bihaću i da je Milko Čolović, predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Čistoća“ u Pljevljima, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Zvezdari, Beograd. Danas nastavljamo sa Herceg Novim, te s tim u vezi obavještavamo crnogorsku javnost da je Stevan Koprivica, direktor JUK „Herceg fest“, koji je bio četvrti na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Voždovcu, Beograd, a da je Nevena Keković, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Herceg Novi, koja je bila šesta na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Zemunu, Beograd", saopštili su iz Demokrata. 

Kako dodaju, šest  lokalnih funkcionera iz DPS-a su strani državljani.

"Pitamo se šta MUP, Tužilaštvo i kriminalistička policija čekaju da formiraju predmete protiv, sada već šest visokih funkcionera DPS-a, a bili su i više nego promptni i agilni  kada je trebalo formirati slučajeve protiv funkcionera Demokratske Crne Gore, Mijomira Pejovića i Vladimira Jokića, iako je Jokić podnio dokaz da je državljanin Crne Gore, i nijedne druge države. Gospodo iz MUP-a, Tužilaštva i kriminalističke policije, kako biste dokalazi da niste u služi DPS-a, već da nezavisno i nepristrasno obavljate svoj posao, pozivamo vas da odmah pokrenete odgovarajuće postupke na osnovu objava u medijima i protiv visokih funkcionera DPS-a iz Pljevlja i iz Herceg Novog. I na kraju, još jednom pitamo organizovanu kriminalnu grupu da li će objaviti imena i ostalih visokih funkcionera u DPSu koji su na današnji dan državljani stranih država?  Nadamo se da ćete posle ovih današnjih informacija uspjeti da se „saberete“ i oporavite, a nakon toga da objavite imena vaših visokih funkcionera koji su strani državljani. Ako i dalje budete skrivali te informacije i napadali nase funkcionere, mi nećemo biti lijeni i nastavićemo da obavještavamo javnost o tome", zaključuje se.  

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.