Nikol Šerzinger: Prodavala sam krv da bih imala za hranu
Nikol Šerzinger

"Radila sam sve da bih preživjela"

Nikol Šerzinger: Prodavala sam krv da bih imala za hranu

Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu, pjevačica Nikol Šerzinger (39), objasnila je da njena porodica nije imala sredstva, i nije mogla da joj obezbijedi da se nakon srednje škole dalje obrazuje, te je zbog toga ona bila prinuđena da radi najrazličitije poslove, čak je i davala svoju krv kako bi dobila novac.

 "Da bih studirala, radila sam sve – od šminkanja do pjevanje opere u italijanskom restoranu Makaroni Gril", rekla je, danas veoma uspješna pjevačica za “Kosmopolitan”, prenose Nezavisne.

Nikol je navela da je bila najsiromašnija u životu tokom studija, i da je tada davala krv, jer joj je novac bio prijeko potreban.

Hranila se najprostijim palačinkama.

"Veoma volim svoju porodicu. Ali nikada nisam imala nekog ko bi mi kupio kola, ili bi me školovao. Sve sam postigla sama, svojim radom", rekla je ona i dodala: "To me je navelo da sve u životu veoma cijenim. I dalje sam veoma pažljiva sa svojim novcem. Nikada ne uzimam ništa zdravo za gotovo."

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.