Francuska:Pucnjava na željezničkoj stanici, 4 člana porodice mrtva
Ilustracija

Francuska:Pucnjava na željezničkoj stanici, 4 člana porodice mrtva

Na željezničkoj stanici u Noajonu ubijeni su žena i njeno dvoje djece uzrasta tri i pet godina, dok je otac te djece, koji je pucao na njih, izvršio samoubistvo. Lokalne vlasti su saopštile da se ne sumnja na terorizam.

Do pucnjave je došlo na željezničkoj stanici u Noajonu u oblasti Oaz, oko 11.30, dok je ženu sa djecom ispraćao porodični prijatelj, kada su dvije osobe pucale na njih iz vatrenog oružja, prenosi Parizijen.

Jedan od napadača, koji je otac te djece, potom je izvršio samoubistvo, dok je drugi napadač pobjegao i policija ga trenutno goni, navodi Figaro, pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Policija je blokirala ulice oko stanice, a helikopter nadlijeće taj dio grada.

Za danas u 17.00, najavljenja je konferencija za novinare koju će tužilac održati u sudu u Kompijenju povodom današnjeg incidenta.

Noajon je grad sa 13.000 stanovnika, oko 60 kilometara jugoistočno od Amijena.

Parizijen je ranije javio da su četiri osobe ubijene, a da je jedan osumnjičeni počinio samoubistvo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.