Nesvakidašnja nesreća: Lovcu sa ramena skliznula puška i ranila dvojicu
Ilustracija

Selo kod Kraljeva

Nesvakidašnja nesreća: Lovcu sa ramena skliznula puška i ranila dvojicu

U nesvakidašnjem incidentu koji se dogodio juče rano ujutro u okolini sela Tavnik kod Kraljeva, spletom nesrećnih okolnosti povrijeđena su dvojica ovdašnjih lovaca.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila dok je grupa lovaca iz Tavnika i okolnih sela obilazila i čistila lovište na padinama obližnje planine Kotlenik. Tada je lovcu N.M.(39) sa ramena nehotice skliznula puška i potom udarivši o zemlju i opalila, prenose Večernje Novosti.

Sačma je N.M. povredila ruku, dok je njegov kolega lovac M.O.(36), koji se nalazio u neposrednoj blizini, zadobio povrede leđa i slezine. Odmah poslije nesreće obojica lovaca zbrinuta su na Odjeljenju hirurgije Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu.

Kako saznajemo, pripadnici kraljevačke policije intenzivno rade na utvrđivanju okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.