Karleuša: Viki i Lukas nisu došli na rođendan jer su zauzeti druženjem sa Cecom
Ilustracija

Karleuša: Viki i Lukas nisu došli na rođendan jer su zauzeti druženjem sa Cecom

Jelena Karleuša prije dva dana slavila je rođendan ćerkama Atini i Niki, a jedna od gošći bila je i Viktorija, ćerka Ace Lukasa.

“Viktoriju sam zvala, došla je sa sestrom Sofijom. Sonja ih je dovezla. A zvala sam i Lukasa, ali on je vjerovatno zauzet druženjem sa Cecom. To mu ja ne zamjeram jer stare prijatelje ne treba zapostaviti zbog novih”, rekla je JK i dodala:

 

Moj omiljeni GAD ❤️

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана

“Mislim, zbog novih najboljih prijatelja koji mogu da shvate njegovu ružnu prošlost”. Zatim je JK objasnila kako postupa sa Lukasom.

“Aca i ja se čujemo redovno, uglavnom mu govorim da hitno prestane da komunicira sa novinarima i da isključi telefon. On svaki put kaže da će me poslušati i to se nikad ne desi”, kaže Karleuša.

Jelena je dodala i zašto na rodjendanu njenih ćerki nije bila Viki Miljković.

“Zvala sam i Viki da dođe sa djetetom, ali pošto se sinoć družila sa Cecom, odjednom se ušinula. Pa to je nevjerovatno, mislim, što se ušinula”, rekla je Karleuša kroz smijeh za Kurir.

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.