Uletio u groblje: Dubak imao 0,56 promila alkohola u krvi
Foto: Facebook

Berane

Uletio u groblje: Dubak imao 0,56 promila alkohola u krvi

Damjan Dubak (18) iz Andrijevice zadobio je teške tjelesne povrede kada je u noći između petka i subote, oko dva sata, automobilom marke „ford“ uletio u gradsko groblje u Beranama i oštetio veliki broj nadgrobnih spomenika.

Kako Pobjeda saznaje, Dubak se velikom brzinom kretao preko aerodromske piste, nakon čega je produžio preko travnate površine, uletio u gradsko groblje, oštetio jedan dio betonske ograde, spomenike i zaustavio se na jednom od njih.

Dubak, koji je zadobio teške tjelesne povrede - prelom ruke i povredu pršljenova - zadržan je u beranskoj Opštoj bolnici, dok je maloljetna A.Đ, koja se nalazila sa njim u automobilu, prebačena u Klinički centar Crne Gore zbog preloma vilice i butne kosti. Sa njima u automobilu nalazili su se i Andrija Asanović (18) i maloljetna M.V. (17) koji su prošli sa lakšim povredama.

Utvrđeno je da je Dubak imao samo 0,56 promila alkohola u krvi, a u izjavi koju je dao policiji poslije nezgode izjavio je da ne zna šta se dogodilo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.