Crnogorka na naslovnici hrvatskog Pljeboja: Traži „gospodina Pravog”
Izvor:Playboy.hr

Crnogorka na naslovnici hrvatskog Pljeboja: Traži „gospodina Pravog”

Crnogorska manekenka i “Plejboj” zečica Viki Vukić krasi septembarsku naslovnicu časopisa Plejboj, izdanju za Hrvatsku a uz to drugi put ove godine ponijela je titulu “Plejmejt”.

Nije prošlo ni godinu dana, a eto nam Viki opet na našim stranicama, piše hrvatsko izdanje magazina Plejboj.

PBCRO2420920171

 Prvi put stala je pred kamere u Dubrovniku, sada je crnogorska manekenka i model otputovala malo južnije, u fascinantnu Boku Kotorsku. Jednostavna i neposredna, svoje slobodne trenutke najradije provodi u svom pomno izabranom krugu prijatelja, a kako kaže, trenutno je u traženju „gospodina Pravog” koji će je znati nasmijati i oraspoložiti, ali uz bitan uslov– da je kulturan, pristojan i uspješan u svom poslu.

Uz ovaj pictorial, Viki je zasjala i na naslovnici magazina, a to joj je, sama će reći, kruna karijere koja ju je učinila neopisivo srećnom. Ako je Viki srećna, i mi smo!

image002059db6001ba2e61df8724162681837b09d24b2ab482ebecdf76ffcebc13275b42bV

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.