Put PG-KŠ: Sletio s puta, pa ispao iz automobila

Povrijeđen Podgoričanin

Put PG-KŠ: Sletio s puta, pa ispao iz automobila

Na ma­gi­stral­nom pu­tu Pod­go­ri­ca–Ko­la­šin, is­pred tu­ne­la na ulazu u ka­njon Mo­ra­če, ju­če oko 12:30 u sa­o­bra­ćaj­noj ne­zgo­di po­vri­je­đen je Pod­go­ri­ča­nin Emin Ka­smić (35).

Ka­smić je iz­gu­bio kon­tro­lu nad vo­zi­lom i sle­tio sa pu­ta, ka­da je nje­gov auto­mo­bil "reno senik" za­vr­šio na dnu pro­va­li­je du­bo­ke oko 70 me­ta­ra.

Ka­ko je ne­zva­nič­no sa­op­šte­no iz ko­la­šin­ske po­li­ci­je, Ka­smić je imao sre­će jer je is­pao iz vo­zi­la na 20 me­ta­ra od pu­ta, dok je nje­gov auto­mo­bil za­vr­šio u dnu pro­va­li­je.

„Do po­vri­je­đe­nog Ka­smi­ća pr­vi je sti­gao biv­ši pri­pad­nik srp­ske po­li­ci­je, Uži­ča­nin, ko­ji ga je čuo ka­ko ja­u­če. Po­vri­je­đe­nog su po­tom do pu­ta iz­ni­je­li Ko­la­šin­ci bra­ća Du­lo­vić i Ga­jo Ra­do­vić. Sre­ćom, na li­cu mje­sta za­te­kla se i dok­tor­ka, ko­ja je bi­la u jed­nom od za­u­sta­vlje­nih vo­zi­la, ko­ja mu je uka­za­la po­moć”, ka­za­li su ne­zva­nič­no iz po­li­ci­je, do­da­ju­ći da je povrijeđeni bio u nesvjesnom sta­nju i od nje­ga ni­je mo­gla da se do­bi­je in­for­ma­ci­ja da li je bio sam u vo­zi­lu ili ne, pa su cio te­ren pre­tra­ži­li pri­pad­ni­ci ko­la­šin­ske slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja, piše dnevni list Dan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.