Crnogorac savladao najjaču rijeku Evrope(FOTO)
Foto:Nikola Zindović

Ljuta borba sa Ljuticom

Crnogorac savladao najjaču rijeku Evrope(FOTO)

Radovan Čobeljić prvi je čovjek koji je uspio da se kajakom spusti niz Rijeku Ljuticu. Ekstremni sportista već je osvojio Bjelojevićku rijeku, Štitarićku rijeku, Ravnjak.

Ljutica je lijeva pritoka Tare i najjača i najkraća rijeka Evrope.Njena dužina od 130 metara i snaga u vrijeme topljenja snijega može da se mjeri i sa 500 kubika vode po sekundi čini je čudom prirode.

Instruktor kajaka i raftinga iskoristio je niži nivo ove divlje i opasne rijeke  i savladao je a fotografije ove avanture dostavio nam je njihov autor, Nikola Zindović, fotograf  iz Mojkovca.

Uživajte:

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.