Burić: Crveni li vam obraz kad zapošljavate rodbinu i kumove?
Marko Burić

Odgovor Demokratama

Burić: Crveni li vam obraz kad zapošljavate rodbinu i kumove?

Bećićevi demagozi očigledno misle da će hiperprodukcijom saopštenja, ponavljanjem laži, histerijom i bukom sakriti svoju sramotu i beščašće i izbjeći odgovor na suštinska pitanja. Na ona koja su njima krajnje neprijatna i neugodna, kaže Marko Burić, iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Dodaje da u DPS-u razumiju da treba obraz da im crveni baš kao njihova kravata, "kada ih građani budu pitali kako to da ste se hvalili da nećete zapošljavati po partijskoj liniji, a onda ste se dokopali mrvica vlasti i  instalirali sina direktora partije Vlada Vujovića za šefa Kancelarije za antikorupciju u Budvi, kumu vašeg Vladimira Jokića za direktorku Centra za kulturu, a prijatelja sa podebelim dosijeom za predsjednika Odbora direktora JP Vodovod i kanalizacija Budva?"

I to su kako dodaje Burić samo tri primjera, od bezbroj mogućih.

"Crveni li vam obraz kada vas građani priupitaju šta je vas osmoro poslanika uradilo sa pola miliona eura koje ste uzeli za deset mjeseci, a da ni jednom nijeste došli na posao? Da li vas je bar malo stid kada vam predsjednik Opštine Kotor kao kip ćuti kada ga građani pitaju jednostavno pitanje - da li je bio državljanin Srbije u trenutku izbora? Imate li objašnjenje zašto ste vaše kumove, prijatelje i rođake imenovali na rukovodeća mjesta u opštinama - zato što su najsposobniji ili zato što su vaši?

Prije nego što uključite softver za pisanje besmislica, razmislite da možda odgovorite na ova pitanja. Ne zbog nas, mi odgovor znamo, već zbog građana koje ste prevarili i iznevjerili", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.