Kluni: Žao mi je što neću provesti više vremena sa svojom ženom
Amal i Džordž Kluni

Kluni: Žao mi je što neću provesti više vremena sa svojom ženom

Jezero Komo bilo je mjesto sudbinskog susreta. Džordž i Amal Kluni tu su se upoznali prije četiri godine. Holivudski glumac sada prvi put govori o svojim impresijama, porodičnom životu i ljubavi koju osjeća prema svojoj supruzi, ženi koja im je rodila nedavno blizance Aleksandra i Elu u čijem odrastanju uživa neizmjerno.

"Prvo što sam pomislio je da je duhovita i izrazito pametna", rekao je o toj večeri upoznavanja Džordž Kluni za "Hollywood Reporter". 

Uslijedilo je dopisivanje, razmijenjivanje slika...

"Poslala mi je nekoliko fotografija sa mjesta na kojima se nalazila, nastavili smo da se dopisujemo, razgovaramo, većinom o tome što se trenutno događa u našim životima. Nakon nekog perioda postalo je itekako jasno da među nama postoji nešto više od samog prijateljstva".

Te iste godine u Londonu par je otišao na svoj prvi službeni izlazak. 

"Bio je to dobar prvi izlazak. Otišli smo na večeru. Ona je predložila mjesto. Bio je to restoran, trendi i šik, kao što je i ona. Kada smo izašli, dočekalo nas je pedesetak paparaca, a ona je taj dio odradila kao profesionalac. I tako je sve krenulo", rekao je Kluni.

Nakon kratkotrajne romanse i spontanog odmora, par se vratio u Los Anđeles. 

"Imao sam u telefonu njenu fotografiju na kojoj se smije dok gleda žirafe, koju sam snimio na safariju u Keniji. Samo sam sebi rekao - mislim da ću je zaprositi. A kada sam to uradio proveo sam dvadeset minuta klečeći, čekajući nju da kaže "da" jer je bila u šoku. Strahovao sam da ne pomisli da je prerano za brak. Od prvog trenutka nije bilo sumnje da smo stvoreni jedno za drugo i da smo pravi tim", iskreno je otkrio Kluni. 

amal

Par se vjenčao 2014. u Veneciji

"U jednom trenu život te druge osobe postane važniji od tvog. To se nije dogodilo samo nama, to se događa svakoj osobi koja ima sreću da pronađe savršenu osobu. Žao mi je što mi se to dogodilo tek sa 50 i nešto godina, ali samo zato što sam mogao da provedem mnogo više vremena s njom", objasnio je holivudski šarmer.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.