Beograd: Hirurg ranio glumicu da presudio sebi
Foto:Ras Srbija/Blic

Beograd: Hirurg ranio glumicu da presudio sebi

Žena stara 30 godina teško je povrijeđena kada je u stanu u beogradskom naselju Dedinje, rano jutros, ranio njen 59-godišnji partner koji je potom izvršio samoubistvo.

Povrijeđena žena prevezena je na VMA i njeno stanje je stabilno.

"Blic" i "Novosti" saznaju da je ranjena žena mlada glumica Ivana Panzalović(30), poznatu po ulozi u serijalu "Kursadžije", a da je na nju pucao hirurg Srđan Cvetanović koji radi na VMA.

Kako N1 saznaje, napadnuta žena je, neposredno prije nego joj je partner pucao iz pištolja u glavu, uspjela da pozove policiju i prijavi nasilje.

Prema prvim podacima iz istrage, pošto je ranio zenu, 59-godišnji muškarac pucao je u sebe. Policija je obavila uviđaj.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.