Nova katastrofa: Snimci iz svemira zastrašujućeg uragana Irma (VIDEO)
Foto: abcnews.go.com

Nova katastrofa: Snimci iz svemira zastrašujućeg uragana Irma (VIDEO)

Uragan Irma od danas se smatra uraganom pete kategorije, sa brzinom vjetra koja dostiže skoro 300 kilometara na čas. Čudovišna oluja toliko je velika da samo snimak iz svemira može da dočara koliku destruktivnu moć sa sobom nosi.

Kako će Karibi izgledati kada protutnji ostaje da se vidi za par dana, ali snimak sa Međunarodne svemirske stanice pokazuje da se tom dijelu svijeta ne piše dobro.

Ogromni uragan, koji se već smatra najjačim ikada zabilježenim u Atlanskom okeanu, zaista izgleda zastrašujuće čak i iz svemira.

Džinovski bijeli krug zloslutno hrli ka Djevičanskim ostrvima i Portoriku, koji će prvi iskusiti svu moć majke prirode, prenosi Rts.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.