Djevojke žele da im OVO uradite poslije seksa na jednu noć
Ilustracija

Djevojke žele da im OVO uradite poslije seksa na jednu noć

Seks na jednu noć postao je u posljednje vrijeme popularan "sport", a uz njega obavezno dolazi i nedoumica oko toga šta uraditi dan poslije.

Osjećaj krivice kod žena najčešće se događa zbog činjenice da su navikle da od muškarca očekuju više od samo kratkoročnog flerta, pa im seks za jednu noć izaziva osjećaj stida i neispunjenosti.

Neki muškarci ne planiraju da se ikada više jave, ali postoje i oni koji to žele, ali jednostavno ne znaju kako.

Novo istraživanje pokazuje da čak 35 posto žena ima veliki osjećaj krivice nakon seksa za jednu noć, a kao savršen način da taj osjećaj nestane nameće se jednostavna poruka koja glasi: "Jesi li slobodna u petak?"

Dakle, ako priču želite da nastavite, dovoljno je ovih nekoliko riječi…

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.