ONA je nova djevojka Milana Stankovića (FOTO)
Milan Stanković

ONA je nova djevojka Milana Stankovića (FOTO)

Milan Stanković uživa u Dubrovniku, a fotografija koju je objavio sa nepoznatom djevojkom izazvala je haos među njegovim obožavateljkama.

Milan Stanković trenutno se odmara na Hrvatskom primorju, a poljednje dane ljeta ne provodi sam, već u društvu lijepe plavuše.

"Ona je kriva za sve", napisao je Milan uz njihovu zajedničku fotografiju iz Dubrovnika, pa su mu fanovi odmah čestitali na novoj vezi, budući da je ovo prva slika koju je pjevač objavio sa novom djevojkom.

ae334bbfd598aea40c05addec0c09ce7

Foto: instagram/milanstankovic

Dok su mu jedni čestitali i poželjeli paru svu sreću, bilo je i onih pjevačevih obožavateljki kojima ovaj dan nikako nije srećan, jer njihov miljenik više nije solo.

"Dan žalosti", komentar je jedne Milanove obožavateljke.

Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.