Lukas u emisiji progovorio: Ako Sonja dokaže da sam je jednom pipnuo, idem na doživotnu robiju!
Aca Lukas

Lukas u emisiji progovorio: Ako Sonja dokaže da sam je jednom pipnuo, idem na doživotnu robiju!

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV "Pink" Aca Lukas je izjavio da nije ni pipnuo Sonju Vuksanović, kao i da on nije nasilnik i ženomrzac.

Pjevač je rekao da je imao dvije solucije - da ide u pritvor na 30 dana i pokuša da dokaže svoju nevinost, ili da prizna krivicu i izbjegne pritvor.

- Priznao sam krivicu iako je nisam ni pipnuo! Nisam je ni gurnuo ni udario! Nikada ruku nisam na nju podigao, ni na bilo koju drugu ženu, niti ću to ikada uraditi! Pa zamisli da sam otišao u pritvor, živog bi me mediji razapeli - rekao je Lukas i dodao da mu je Sonja namjestila ovaj skandal.

- Ne znam, da li se uplašila podjele imovine... Nismo se sudski razveli, a ja sam joj prepisao kuću koju sam kupio. Pa, neću valjda ženu i djecu da ostavim na ulici. Prije nekoliko nedjelja sam slučajno pročitao poruku od njene advokatice, i kunem se da je pisalo: "Jedina šansa ti je da ga izazoveš da te udari, pa da ga posle tužiš za porodično nasilje" - tvrdi Aca i napominje da nikada u životu nije udario Sonju, ali i nijednu drugu ženu.

- Neka se pojavi bilo koja žena sa kojom sam bio i dokaže da sam je udario, spreman sam da 100 godina idem u zatvor. Ako Sonja dođe u vašu emisiju i javno pred kamerama dokaže da sam je jednom pipnuo, idem na doživotnu robiju! Pa poslije može da vas odvede u kuću koju sam ja kupio, i pokaže kakav sam ja nasilnik jer sam joj kupio sve one silne tašne i milion bundi - poručio je pjevač.

Na pitanje voditelja Srđana Predojevića, kakve je povrede Sonja imala, Aca je odgovrio:

- Kako mi je sudija rekao, u zvaničnom zapisniku piše da ona ima modricu na potkolenici, i nagnječenje na glavi, koje stvarno ne znam kako je moglo da nastane, prenose Novosti.

Pogledajte šta je još folker ispričao o Sonji Vuksanović: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.